Bul-Original
Garrett Magnascanner PD6500i detectiepoort
Garrett Magnascanner PD6500i detectiepoort
Garrett Magnascanner PD6500i detectiepoort
Vraag offerte aan
 
De PD6500i is één van 's werelds beste detectiepoorten.
Uniek aan de PD6500i is dat hij is uitgerust met de exclusieve "pinpoint" technologie en met een (instelbare) zeer hoge gevoeligheid. Daarnaast is de PD6500i uitgerust met LED-aanduiding waardoor de exacte plaats van het gedetecteerde wordt aangegeven.
De PD6500i is ontworpen voor detectie op een zeer hoog tempo waardoor u zo min mogelijk last heeft van vertraging en verstopping, zonder dat de veiligheid en het detectievermogen in het geding komt.

 

De PD6500i is de metaaldetector waar professionals wereldwijd het liefst mee willen werken.
Eenvoudige montage: 

De PD6500i heeft een modulaire opbouw waardoor de montage zeer eenvoudig is.

De vier componenten monteerd u simpelweg met 8 schroeven en 3 interne electrische connectoren.
33 gescheiden detectiezones:

De PD6500i is voorzien van een exclusief plaatsbepalingssysteem met 33 gescheiden sectoren om een optimale detectie te bewerkstelligen.

De sectoren zijn verdeel in links, midden en rechts en van boven tot aan de grond.

Controlemodule:

LCD Display, alarm lichten, LED aanduiding, een bedieningspaneel en alle bekabeling, connectoren en electronica zijn allemaal geïntegreerd in de afsluitbare controlemodule, geen blote kabels dus voor de besturing is een extern bedieningspaneel geplaatst.

Het bedieningspaneel is voorzien van een code zodat ongemachtigden niets aan de detector kunnen wijzigen.
 
Doorloopindicatie:

Om de doorloop zo hoog mogelijk te houden en de kans op vals alarm te minimaliseren is er aan de inloopzijde een doorloopindicatie geplaatst met een "wacht" en een "lopen" symbool op beide panelen.
Uniek design:

Door het unieke design biedt de PD6500i een nog ongeëvenaarde detectie van metalen als messen pistolen en andere metalen voorwerpen, ongeacht de locatie.
Audio en visueel alarm:

De PD6500i is voorzien van zowel een audio alarm als van een visuele LED-aanduiding.

wanneer een detectie heeft plaatsgevonden hoort u een signaal en ziet u precies waar de detectie heeft plaatsgevonden.
Het PD6500i bedieningspaneel:

Het bedieningspaneel is ontworpen voor gebruik door geautoriseerd personeel met specifieke multi-level beveiligingscodes. Hierdoor kunnen de gebruikers instellingen veranderen zoals gevoeligheid en het soort detectieprogramma dat moet worden toegepast. wanneer een foutieve code word ingetoetst zal er binnen tien seconden een alarm afgaan tenzij binnen die tijd een goede code zal worden ingetoetst. Tevens kunt u in de instellngen nalezen hoe vaak er is geprobeerd om in het programma te komen.
De PD6500i behoud alle instellingen, zelfs wanneer de spanning uitgeschakeld is geweest en hij hoeft ook niet opnieuw gecallibreerd te wordenwanneer de unit tijdelijk is uitgezet. Er is geen geheugenbatterij benodigd. Terwijl de detector aan staat en wordt gebruikt word er voortdurend automatisch een "self-check" uitgevoerd en worden problemen direct doorgemeld en gerapporteerd op het LCD-display.
Specificaties: 

werkbare temperatuur 

-20°C (-4°F) tot + 70°C (158°F); Luchtvochtigheid: Tot 95%.


Spanning

100 tot 240 VAC, 50 of 60 Hertz, 5 watt.


Weerbestendig (IP55)

Voorzien van een met sleutel afsluitbare module zodat onbevoegden in de detector geen schade kunnen aanrichten aan kabels, connectoren en electronica.

Voorzien van een krasbestendig laminaat en van heavy duty aluminum.

Voorzien van een teller dat vastlegd hoeveel bezoekers door het detectiepoortje naar binnen zijn gegaan. Tevens legt hij het aantal detecties vast en berekend het percentage op basis van het aantal bezoekers.


Synchronisatie

De PD6500i is voorzien van een dual channel dat ervoor zorgt dat meerdere PD6500i detectoren naast elkaar kunnen werken zonder dat de één het machnetisch veld van de ander verstoord en wat de kans op vals alarm verkleind.


Interventie onderdrukking

Speciale Garrett software en apparatuur zorgen ervoor dat het effect van straling van monitoren en dergelijke geen effect heeft op de PD6500i en wat het aantal valse alarmen verkleind.


Voorzien van 16 onafhankelijke programma's, ontworpen om voor elke situatie een gepaste detectie te bewerkstelligen.

Alarm

Voorzien van zowel een audio als van een visueel alarm.

33 detectiezone's zorgen ervoor dat u de exact locatie ziet waar het goed is gedetecteerd. De locatie wordt aangegeven door middel van LED aanduiding aan beide zijden van de PD6500i.
Wordt geleverd inclusief plaatsing op locatie, demonstratie en training.
 
 
 
 
 
Arena Metaaldetectors gebruikt cookies op de site om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.