Bul-Original
Lijnbeveiliging:
Voor de verkoop in uw winkel is het belangrijk dat klanten een product, zoals een telefoon, zelf kunnen vasthouden en testen. Het liefst zonder te hoeven wachten op een beschikbare verkoper. Door een demo telefoon in uw winkel te plaatsen beleven uw klanten de ultime shopping experience. De klant weet nu niet alleen van een plaatje hoe het product eruit ziet, maar heeft het product ook zelf ervaren. De kans dat de klant het product direct in uw winkel te koopt is aanzienlijk toegenomen.  

Helaas is het onmogelijk om een demo telefoon zonder toezicht in een winkel te plaatsen. In de meeste winkels zal de telefoon binnen de korste keren "verdwenen" zijn. De oplossing hiervoor is simpel, door gebruik te maken van "lijn beveiliging"

Lijn beveiliging zijn speciale houders, waar u uw telefoon of andere kostbare electronica veilig in kunt displayen, zonder de klant te hinderen.
Wanneer een dief de kabel (lijn) naar de telefoon verbreekt zal er een hard alarm afgaan. Uiteraard zijn de houders zelf ook voorzien van beveiliging, zodat een dief het product niet met houder en al kan meenemen.

Safe boxen:

Alpha safeboxen zijn gemaakt om artikelen in de winkel te leggen, zodat de klant ze bij de kassa kan afrekenen. De safeboxen gaan alleen open met een speciale sleutel. De safeboxen zijn voorzien van een ingebouwd alarmlabel, zodat de alarmpoortjes reageren als een safebox mee naar buiten word genomen.

 


Weergave:

 
 
 
 
 
Arena Metaaldetectors gebruikt cookies op de site om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.