Telefoonbeveiliging winkel basis
Telefoonbeveiliging winkel basis
Deze houder is een kwalitatief beveiligingsdisplay en toepasbaar voor iedere telefoon. Een bijzonder gunstige prijs-/ kwaliteitsverhouding ! Let op: Genoemde prijs is inclusief BTW
€ 66,55
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Let op:Prijs exclusief BTW is 55,- euro 

Voor de verkoop in uw winkel is het belangrijk dat klanten een product, zoals een telefoon, zelf kunnen vasthouden en testen. Het liefst zonder te hoeven wachten op een beschikbare verkoper. Door een demo telefoon in uw winkel te plaatsen beleven uw klanten de ultime shopping experience. De klant weet nu niet alleen van een plaatje hoe het product eruit ziet, maar heeft het product ook zelf ervaren. De kans dat de klant het product direct in uw winkel te koopt is aanzienlijk toegenomen.  

Helaas is het onmogelijk om een demo telefoon zonder toezicht in een winkel te plaatsen. In de meeste winkels zal de telefoon binnen de korste keren "verdwenen" zijn. De oplossing hiervoor is simpel, door gebruik te maken van "lijn beveiliging"

Lijn beveiliging zijn speciale houders, waar u uw telefoon of andere kostbare electronica veilig in kunt displayen, zonder de klant te hinderen.
Wanneer een dief de kabel (lijn) naar de telefoon verbreekt zal er een hard alarm afgaan. Uiteraard zijn de houders zelf ook voorzien van beveiliging, zodat een dief het product niet met houder en al kan meenemen.

Arena is de goedkoopste aanbieder van lijnbeveiliging in Nederland.
Door groot en direct van de fabriek in te kopen kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren.
Bestel uw lijnbeveiliging eenvoudig via onze webshop of neem contact op voor een persoonlijk advies.
 
 
 
 
 
 
Arena Metaaldetectors gebruikt cookies op de site om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies