Bul-Original
Detectiepoort huren ?

Arena is de grootste verhuurder van metaal detectiepoorten in Nederland.

Wettelijk goedgekeurde poorten inclusief montage !

Bel voor een offerte +31 (0) 24 8443430

 

Het toenemend bezit en gebruik van allerlei wapens is een onmiskenbaar feit. In de media worden we er bijna dagelijks mee geconfronteerd. Een wapen-detectie-systeem in uw zaak is daarom ook geen overbodige luxe, maar een bittere noodzaak.

Verhoog de veiligheid van uw klanten en/of bezoekers door het gebruik van een professioneel wapendetectiesysteem.

Naast veiligheidspreventie worden detectiepoorten ook ingezet om diefstal tegen te gaan, bijvoorbeeld controle tijdens het verlaten van een fabriekshal of magazijn.

Bij Arena vindt u gemakkelijke, betaalbare en klantvriendelijke oplossingen.

Wij leveren onder andere aan:

– Scholen
-Verslaafde opvang
– Fabrieken
– Afkickklinieken
– Gerechtsgebouwen en justitiële instellingen
– Evenementen-organisaties
– Luchthavens
– Ambassades en overheidsinstellingen
– Daklozenopvang
– Uitgaansgelegenheden en hotels

Arena Metaaldetectors beschikt over een 24/7 alarmnummer. Hoewel de kans op uitval van een detectiepoort uiterst gering is staat er altijd een storingsmonteur voor u klaar. Wel zo’n veilig idee.
 

Waarom via ons een detectiepoort huren ?

–  Wij verhuren uitsluitend moderne detectiepoorten van de merken Garrett en Ceia.

– Eigen technische dienst met meer dan 10 jaar ervaring.

– Wij verhuren uitsluitend goedgekeurde metaaldetectiepoorten uit het topsegment.
Al onze poorten voldoen aan gestelde Nederlandse, Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen. Bij eventuele calamiteiten kunt u aantonen met goedgekeurde poorten te hebben gewerkt.

Gratis plaatsing en installatie door erkend monteur. Montage en demontage wordt verricht door een erkend dealer. Deze kan de poort middels software naar uw wensen afstellen.
Standaard staat de poort geprogrammeerd zoals op de meeste luchthavens. De meeste steekwapens, vuurwapens, metalen slagwapens, stroomstootwapens, busjes pepperspray, traangas enz. zullen hierdoor gedetecteerd worden, ritsen, knopen en kleine sieraden niet.

 

Het belang van detectiepoorten bij evenementen 

Bij het organiseren van een evenement, of het nu gaat om een concert, sportwedstrijd, festival of conferentie, is de veiligheid van de aanwezigen van het grootste belang. Metaaldetectiepoorten spelen een essentiële rol bij het waarborgen van de veiligheid en het detecteren van potentieel gevaarlijke objecten. In dit artikel zullen we het belang van metaaldetectiepoorten bij evenementen verkennen en hoe ze kunnen bijdragen aan een veilige omgeving voor alle deelnemers.

Het belangrijkste doel van metaaldetectiepoorten bij evenementen is het detecteren van metalen objecten die bezoekers bij zich dragen. Deze objecten kunnen onder andere wapens, messen of andere potentieel gevaarlijke voorwerpen zijn. Door het installeren van metaaldetectiepoorten kunnen organisatoren een extra beveiligingslaag bieden om ervoor te zorgen dat dergelijke objecten niet het evenemententerrein worden binnengebracht.

Metaaldetectiepoorten fungeren als een afschrikmiddel en ontmoedigen mensen om gevaarlijke voorwerpen mee te nemen. Ze creëren een bewustzijn bij bezoekers dat er een strikt beveiligingsproces plaatsvindt en dat hun veiligheid serieus wordt genomen. Dit kan potentiële indringers ontmoedigen en zorgt voor een veiligere omgeving voor alle aanwezigen.

Een ander belangrijk aspect van metaaldetectiepoorten is de efficiëntie en snelheid waarmee ze bezoekers kunnen screenen. Moderne metaaldetectiepoorten zijn in staat om grote aantallen mensen snel te controleren zonder de doorstroming van het publiek te verstoren. Dit is vooral cruciaal bij evenementen met een hoog bezoekersaantal, waar het handmatig controleren van elke persoon tijdrovend en inefficiënt zou zijn.

Het gebruik van metaaldetectiepoorten draagt bij aan de algemene gemoedsrust van de aanwezigen. Bezoekers willen zich veilig voelen en erop vertrouwen dat er adequate maatregelen zijn genomen om hun veiligheid te waarborgen. Door metaaldetectiepoorten te implementeren, tonen organisatoren hun inzet voor veiligheid en creëren ze een gevoel van geruststelling onder de deelnemers.

Daarnaast kunnen metaaldetectiepoorten helpen bij het voorkomen van potentiële noodsituaties en het minimaliseren van de impact ervan. Door het vroegtijdig detecteren van gevaarlijke voorwerpen kunnen beveiligingspersoneel en hulpdiensten snel ingrijpen en de nodige maatregelen nemen om de veiligheid van het publiek te waarborgen. Dit draagt bij aan een effectieve respons en kan levens redden in geval van een noodsituatie.

Het is belangrijk op te merken dat metaaldetectiepoorten slechts één onderdeel zijn van een algehele beveiligingsstrategie voor evenementen. Ze moeten worden geïntegreerd met andere veiligheidsmaatregelen, zoals cameratoezicht, beveiligingspersoneel, crowd management en noodplannen. Een uitgebreide en goed geplande beveiligingsaanpak is essentieel om de veiligheid van het evenement en de deelnemers te waarborgen.

In conclusie spelen metaaldetectiepoorten een cruciale rol bij het waarborgen van de veiligheid op evenementen. Ze bieden een extra beveiligingslaag, creëren een gevoel van gemoedsrust bij bezoekers en helpen bij het voorkomen van potentiële noodsituaties. Door het implementeren van metaaldetectiepoorten tonen organisatoren hun toewijding aan veiligheid en zorgen ze voor een positieve en veilige ervaring voor alle deelnemers.

Vraag vandaag nog een offerte aan om een detectiepoort te huren 
 

 
 
 
 
 
Arena Metaaldetectors gebruikt cookies op de site om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.