Koopt of huurt u een metaal detectiepoort bij ons dan zitten de installatie- en transportkosten hier standaard bij inbegrepen. Dit geldt alleen binnen Nederland ( inclusief de eilanden) en Belgie.  

Wij stellen de detectiepoort standaard af volgens de richtlijnen zoals opgegeven door de fabriek. Deze richtlijnen zijn internationaal goedgekeurd.

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Dan komen wij jaarlijks uw poort controleren op een correcte werking. Wilt u deze controle zelf uitvoeren, dan kunt u bij ons speciale test materialen bestellen.Aanvullende informatie voor het in gebruik nemen van detectiepoorten in een warehouse: 

Er bestaan geen exacte richtlijnen MBT privacy bij gebruik van een metaal detectiepoort. Alleen voor foliëren / visiteren. 
Wilt u uw personeel fouilleren, dan is dit verplicht hiervoor een reglement in het arbeidscontract op te nemen( of een aanvulling hierop te maken ) Dit reglement dient opgesteld te worden met de ondernemingsraad en ondertekend te worden door de directie van het bedrijf.
Ook dient er een bordje ( met reglement) te staan waarop wordt aangegeven dat men gecontroleerd wordt op het bezit van metalen voorwerpen. ( voor werknemers en voor bezoekers) Ook dient dit vermeld te worden op de bezoekerspassen.
Werkt u met inleen of externe krachten, dan dient u officieel de directie van deze partij op de hoogte te stellen van het reglement.
In de praktijk zal dit worden doorgegeven aan de accountmanager of intercedent van het uitzendbureau waar u mee werkt.
De wetgever is overigens onduidelijkheid of lopen door een detectiepoort onder "fouilleren"valt, maar voor de zekerheid adviseren wij u bovenstaande regels in acht te nemen. 

 
 
 
 
 
 
Arena Metaaldetectors gebruikt cookies op de site om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies