Bul-Original
Alarmpoortjes-en-beveiliging-tegen-winkeldiefstal

Alarmpoortjes als winkelbeveiliging.

Arena metaaldetectors  levert verschillende soorten oplossingen met betrekking tot winkelbeveiliging. Van een voordelige alarmpoort tot aan een totaaloplossing met meerdere detectiepoorten. Tevens leveren wij een uitgebreid pakket aan beveiliging labels, ontlabellaars en sticker deactivatoren. Kenmerkend voor ons bedrijf is de platte organisatie en de informele, persoonlijke werksfeer. Voor ieder project wordt een vaste contactpersoon  aangewezen.  Door deze korte lijnen is de kwaliteit goed te waarborgen en is het voor ons eenvoudig om met specifieke wensen van de klant rekening te houden. Ons team heeft al meer dan 10 jaar ervaring in detectiesystemen, voor iedere markt.
 

Alarmpoortjes huren kan ook !

Heeft u alarmpoortjes nodig in uw zaak ? Liever geen investeringskosten maken?

Wij bieden u de oplossing, huur bij ons uw complete systeem set van twee alarmpoortjes groot aantal kleding labels/tags onkoppelaar voor op de balie sticker deactivator (indien u met stickers werkt) voor totaal slechts 50,- euro per maand ! (Excl. Btw) het systeem wordt werkend in uw winkel achtergelaten.

Ideaal voor startende ondernemers uw voordelen van huren t.o.v. Kopen:

vast laag bedrag per maand geen investeringskosten per maand opzegbaar ( 1 maand opzegtermijn) altijd kosteloze service, ook bij storing ook na fabrieksgarantie( 12 maanden) worden defecte onderdelen door ons vervangen, de kosten hiervoor zijn volledig voor onze rekening.

Let op: de huurprijs van 50,- euro is gebaseerd op 1 systeem dual poortjes. Neemt u meerdere sets af ontvangt u korting. Deze korting is ook geldig indien uw winkel meerdere filialen in nederland bezit. Graag verzorgen wij voor u de volledige installatie, inclusief nette afwerking.Detectiepoortjes-winkel
Detectiepoortjes win..
Kleding-tags
Kleding tags
Kleding-tag-ontkoppelaars
Kleding tag ontkoppe..
Display-beveiliging-en-anti-diefstal-boxen
Display beveiliging ..
Camerabewaking-CCTV
Camerabewaking CCTV

Laten installeren of zelf installeren:

Regelmatig vragen klanten ons of ze ook zelf (evt. door een handige kennis) kunnen installeren. Aanschaf van alarmpoortjes lijkt daardoor een stuk voordeliger.
Dit is echter niet het geval. Voor de installatie is ervaring met radio techniek een vereiste. Zo dienen de poortjes op de exacte afstand van elkaar geplaatst te worden, dient de gevoeligheid (gain) precies goed te staan en de frequentie precies te worden afgestemd. Hiervoor zijn speciale meetinstrumenten, zoals een oscilloscoop en een frequentiemeter nodig. Omdat in elke winkel het radio frequent veld anders is kunnen wij / de fabriek dit niet vooraf instellen. Veranderingen in een radiofrequent veld ontstaan door locale zendmasten, alarmpoortjes in dezelfde winkelstraat, draadloze apparatuur maar bijvoorbeeld ook door winkelverlichting ( zoals gasontladingslampen)
Om deze reden adviseren wij klanten met klem gebruik te maken van onze vaste monteurs. Deze hebben alle ruime kennis van radio techniek.
Ook voor garantie, wanneer wij de installatie verzorgen komt in het geval van storing de monteur kosteloos naar uw winkel.
Alle bedrading wordt netjes weggewerkt en onze monteur geeft u na installatie duidelijke uitleg over de bediening van de poorten.

Hoe besteld u alarmpoortjes voor uw winkel ?

Indien u interesse heeft in detectiepoortjes,  stuurt u ons dan een e-mail met daarin:

- Aantal in- / uitgangen van uw winkelpand
- De breedte van de doorgang
- Soort artikel wat u verkoopt
- Eventueel uw voorkeur voor welk model detectiepoort.

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een passende offerte.

Bij akkoord ontvangt u de overeenkomst van opdracht en plannen we samen met u een montage datum.
Installatie van detectiepoortjes duurt gemiddeld 2 uur per set. Het is raadzaam montage te laten verrichten op een rustiger moment qua winkelend publiek.
U kunt uw winkel uiteraard gewoon open houden, de doorgang zal niet worden versperd.
Montage wordt verricht door onze ervaren monteur. Na afloop zal hij aan u en eventueel aan uw medewerkers duidelijke uitleg verschaffen over de werking van de alarmpoortjes.


 
 
 
 
 
Arena Metaaldetectors gebruikt cookies op de site om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.