Teknetics Eurotek PRO

De nieuwste Teknetics Eurotek Pro. Preciezer in te stellen en beschikt over 3 toon audio discriminatie. Met ingebouwde pinpoint functie.

€ 279,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nu met gratis verzekerde verzending !
Geschatte levertijd; Binnen 24 uur na iDEAL betaling.

De nieuwste Teknetics Eurotek Pro is speciaal gemaakt voor de Nederlandse bodem. (Dus anders afgesteld dan eurotek detectors in andere landen)


De Euretek Pro is een metaaldetector met zeer hoge recoveryspeed waardoor u nagenoeg geen last heeft van ijzermaskering van bijvoorbeeld munten die dicht bij spijkers liggen (camouflage-effect). Uitstekend in te stellen discriminatie en gevoeligheid en natuurlijk ontbreekt op dit model de pinpoint functie niet. En voor de verandering kunt u dit model werkelijk instellen op centimeters, dat scheelt omrekenen en is dus met recht EUROtek. Geweldig mooi en zeer duidelijk Lcd display waarop de nummers van uw vondsten zichbaar zijn. Met dit toestel kunt u net als bij veel duurdere en proffesionele detectors makkelijk munten en treklipjes van blikjes herkennen, en is het van te voren te zien of het bijvoorbeeld 10, 20, of 50 eurocent is. Natuurlijk heeft teknetics op dit model ook 3 toon audio discriminatie, erg handig wanneer men niet steeds naar het display wil kijken, hoe hoger de toon hoe hoger de geleidingswaarde.

 

Leveringsomvang:-Teknetics Eurotek Metaaldetector

-Handleiding

-Hoofdtelefoon

-1x 9V batterij

-5 jaar garantie

Gemiddelde levertijd: Binnen 24 uur m.u.v. zon- en feestdagen. Op voorraad in beide filialen

Relevante producten

Teknetics Eurotek STD

€ 199,00

Bestellen

Garrett ACE 150

€ 189,95

Bestellen

Garrett ACE 250

€ 269,95

Bestellen