Legale pepperspray ALTERNATIEF kopen

Bent u bang als u over straat loopt? Koop dan het Legale pepperspray Alternatief: Farbgel.

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

BEST VERKOCHTE PRODUCT

Farbgel is de meest verkochte verdedigingsspray in Nederland, het is 100% legaal en kan door iedereen gebruikt worden waar dan ook! Het maakt niet uit wat je doet of waar je gaat, zorg dat je veilig bent en draag Farbgel bij je!

Nu de criminaliteit stijgt zijn we voortdurend bezig met het zoeken van alternatieve beveiliging voor ons en onze familie. Farbgel is de 100% legale alternatieve versie van pepperspray. Ideaal voor: studenten, winkeleigenaren, taxi chauffeurs, wandelaars, lifters en iedereen die zich extra veilig wil voelen!

Farbgel bevat geen schadelijke chemicaliën en het is niet giftig. Het kleinste en meest discrete verdedigingsmiddel dat er te vinden is. Het is perfect om in je zak, handtas of auto te hebben. De spray spuit tot 4 meter ver, zo houd je al je bedreigingen op afstand!

Het werkt gemakkelijk, bovenop het flesje druk je de knop in. Hiermee laat je de rode gel vrij en spuit je het in de richting van de bedreiging of aanvaller. De gel zal in de ogen van het doelwit terechtkomen en dit verlamt hem voor een aantal seconden, dit komt omdat de persoon even niets kan zien en pijn krijgt! De gel zal zijn kleren en huid markeren voor een aantal dagen. De gel is bijna niet weg te krijgen! Hierdoor kan de schuldige gemakkelijk geïdentificeerd worden!

Link naar een artikel op de Telegraaf met een voorbeeld hoe dit product geholpen heeft: klik hierPrijs is exclusief verzenden a 8,- euro (Pakketpost)

Door de grote vraag naar een pepperspray alternatief, bekend van de media, is er een wildgroei aan aanbieders ontstaan.
Wij verkopen al jarenlang uitsluitend de originele TIW farbgel uit Duitsland. Behoed uzelf voor vaak goedkopere imitaties.

Arena Metaaldetectors is vooral gespecialiseerd in het verkopen van metaaldetectors, grondradars en overige detectiesystemen.
 

 
 
 
 
 
Arena Metaaldetectors gebruikt cookies op de site om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.