Ground EFX Swarm MX100E

Deze metaaldetector is geschikt voor zowel beginnende zoekers en gevorderde zoekers.

€ 205,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nu met gratis verzekerde verzending !
Geschatte levertijd; Binnen 24 uur na iDEAL betaling.

Een zeer geschikte metaaldetector voor de startende en gevordere zoeker. De Swarm MX100E metaaldetector beschikt over alle basisprincipes waar een professionele starters metaaldetector aan dient te voldoen. De MX100E beschikt zelfs over een pinpointfunctie!


Digitaal verlicht display met Voorwerpidentitficatie, Diepteaflezing en Batterij indicator:

De Swarm MX100E metaaldetector beschikt over een duidelijk digitaal display. Op het display kunt u de voorwerpidentificatie en de diepte aflezen, ook kunt u de batterij indicator op uw display bekijken. Zodra de MX100E detector een voorwerp detecteert zal het display oplichten, zodat u de informatie op het display heel duidelijk kunt aflezen. Dit is ook ideaal indien het buiten schemerig of donker is.

De Detectiediepte Is afhankelijk van de voorwerpgrootte:

Ongeveer 30 cm voor voorwerpen ter grootte van een munt, tot maximaal 1 meter  diepte voor grote voorwerpen.

Audiotoon voorwerpidentificatie:

De EFX Swarm MX100E metaaldetector beschikt over een audiotoon voorwerpidentificatie. Dit betekend dat de metaaldetector verschillende audiotonen geeft voor de verschillende metaalsoorten. Goud heeft bijvoorbeeld een andere toon dan ijzer. Op deze manier kunt u leren voorwerpen van elkaar te onderscheiden.

Discriminatie:

Deze metaaldetector beschikt over een discriminatiefunctie waarmee u kleine metalen  afvalobjecten zoals bierdoppen, spijkers en colablikjes kunt uitschakelen van detectie.

Pinpointfunctie:

De Ground EFX Swarm MX100E metaaldetector beschiikt zelfs over een pinpointfunctie voor het exact lokaliseren van objecten in de bodem. Hierdoor zult u minder graafwerk hoeven te verrichten en zult u het object eenvoudiger en sneller kunnen opgraven.

Waterdichte zoekspoel:

De Ground EFX Swarm MX100E beschikt over een open 10 inch Submersible waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Swarm MX100E  dus wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display cover.

Design:

De Ground EFX Swarm MX100E is gemaakt van sterk en degelijk materiaal. De metaaldetector is licht van gewicht en erg ergonomisch van design. Alle bekabeling is in tegenstelling tot de meeste metaaldetectors helemaal geintregreerd in de steel. Dit is een enorm pluspunt van de Swarm Series. Ook is de metaaldetector eenvoudig in hoogte te verstellen met een druk-kliksysteem. 

Technische specificaties:

- Duidelijk LCD display

- 4 x Audiotoon (lage toon voor ijzer, midden toon o.a. goud en hoge toon zilver, + dubbele toon)

- pinpointfunctie

- diepte aflezing in inches

- 8 instelbare discriminatie instellingen

- 3 zoekstanden: alle metalen, munten, juwelen

- 10 inch waterdichte submersible zoekspoel

- 6 stuks AA batterijen (zoekduur ongeveer 30 uren)

- 3.5 hoofdtelefoon ingang
Leveringsomvang:

- Hoofdtelefoon

- Batterijen

- Nederlandse handleiding

- 2 jaar garantie


Gemiddelde levertijd: Binnen 24 uur m.u.v. zon- en feestdagen. Op voorraad in beide filialen.