Grondscanner Deephunter Basic tot 8 meter diep

De Deephunter en Jeohunter zijn ook geschikt voor moeilijke bodems.

Vraag offerte aan

 

Bent u van van plan professioneel te zoeken naar verborgen schatten kiest u voor de Jeohunter of Deephunter bodemscanner.

Jeohunter en Deephunter scanners werken onder alle grondomstandigheden, dit maakt ze geschikt voor moeilijke (rotsachtige) bodems zoals in Turkije, Marokko, Tunesië enz.De Deephunter is de eerste detector in de wereld die geschikt is voor het opsporen van zowel individuele kleine voorwerpjes (zoals een munt), als grote diepgelegen schatten, en holle ruimten (kelders, graven, tunnels) tot vele meters diep inclusief 3D beeldweergave en scananalyse.Deze detector is in tegenstelling tot vele andere professionele detectors, zeer eenvoudig te gebruiken en gemakkelijk te begrijpen.Bij ons verkrijgbaar in de talen: Engels, Nederlands, Duits, Frans, Turks, Arabisch en Spaans.Indien u een Deephunter systeem koopt, krijgt u eigenlijk twee detectors in één.

U beschikt over twee modi. Met slechts 1 druk op de knop, verandert u van Modi.MODI 1 is de diepzoekende 3D grondscanner. In deze zoekstand kunt u kostbare metalen schatten (goud, zilver etc) maar ook tunnels, graven kelders en andere holle ruimten opsporen tot vele meters diep. (Maximaal 8 meters diep met basic versie). Op uw display ziet u een 3D scan in kleur van de ondergrond en de daarin gelegen voorwerpen.Op het display kunt u direct de volgende informatie aflezen:- Beeldweergave in 3D kleuren van de scan met vormweergave.

- De materiaalsoort aanduiding (in vier groepen verdeeld: 1: goud / 2: waardevolle metalen / 3: niet waardevolle metalen (ijzer) / 4: staal)

- De afmetingen (diameter) de diepte van het voorwerp in centimetersIn deze zoekstand maakt u gebruikt van de T44 zoekspoel, welke een afmeting heeft van 36 x 44 cm. In Modus 1 toont het oscillatiesysteem ononderbroken de voorwerpgrafiek op het display.Naast metaalschatten (goud, zilver etc). kunt u met deze detector ook holle ruimten localiseren, zoals tunnels, kelder, graven, bunkers etc. Uiteraard kunt u ook metaalschatten in holle ruimten lokaliseren. Uw Deephunter zal u dit dan nauwkeurig tonen op de 3D scan beelden.Met de Deephunter heeft u ook de mogelijkheid om niet waardvolle ijzer metalen en ander metaal afval uit te schakelen van uw zoekproces.In deze zoekstand kunt u grote voorwerpen tot grote diepte lokaliseren. Maximale diepgang 8 meters. (Basic uitvoering)MODI 2 is een diepzoekende zoekstand voor het opsporen van individuele doelen zoals munten, sieraden en goudklompen (goldnuggets). Indrukwekkende diepte met volledig onderscheid

en audio toonidentificatie..In deze zoekstand gebruikt u de C32 zoekspoel met een afmeting van 26 x 32 cm. Met deze zoekspoel kunt u prachtige juwelen, munten, goud en andere kleine voorwerpen vinden op een veel grotere diepte dan andere metaaldetectors kunnen.

In deze zoekstand beschikt u over voorwerpidentificatie aan de hand van toonhoogte. Het systeem kent drie toonhoogtes. De eerste toonhoogte voor goud, de tweede voor waardevolle metalen en de derde voor niet waardevolle metalen zoals ijzer.Net als in Modi 1 kunt u ook in Modi 2 niet waardevolle metalen zoals ijzer uitschakelen van uw zoekproces.Met de Deephunter kunt u werken in alle grondsoorten en grondomstandigheden.

De Mode 2 instelling is speciaal ontworpen voor sterk gemineraliseerde grond. U kunt met de Deephunter ook werken in gebieden waar hoge concentraties ijzer voorkomen zoals stranden, nat zand, omgeploegde grond etc.