Goldhunter Digital
Goldhunter Digital

beneden de €180,- is de Goldhunter Digital de beste metaaldetector.

€ 120,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Nu met gratis verzekerde verzending !
Geschatte levertijd; Binnen 24 uur na iDEAL betaling.


Deze metaaldetector is in onze test uitgekozen tot de beste metaaldetector beneden de 180,- euro !!

Doet kwalitatief niet onder voor sommige professionele detectors van vele honderden euro's met een bekende merknaam erop ! Zeer degelijke kwaliteit.

Digitaal display met een basis metaalsoort indicator en een diepte indicator

Deze metaaldetector is voorzien van een digitaal display waarop u informatie kunt aflezen over het object dat zich in de bodem bevindt. Zo beschikt de Goldhunter digitale metaaldetector over een basis metaalsoort indicator. U kunt dan op uw display enige informatie aflezen over de waarschijnlijke metaalsoort (goud / zilver / ijzer) van het object dat zich in de bodem bevindt. Ook kunt u op uw display de diepte-indicator aflezen, deze geeft aan hoe diep het object zich ongeveer in de bodem bevindt.* Deze metaaldetector beschikt over een basis indicator voor de metaalsoort herkenning.  De wat duurdere en A-merk metaaldetectors van Garrett en Teknetics beschikken over een meer nauwkeurige en uitgebreide metaalsoort indicator en / of een metaalsoort herkenning in nummers nauwkeurig.
Audiotoon metaalsoort herkenning 3x

De Goldhunter metaaldetector beschikt over audiotoon metaalsoort herkenning, wat inhoud dat u 3 verschillende audiotonen hoort voor de verschillende metalen. De detector geeft een lage toon voor ijzer objecten, een middelhoge toon voor o.a. goud en koper objecten en een hoge toon voor zilver objecten.
Discriminatiefunctie

De Goldhunter Digital biedt u de mogelijkheid om kleine ijzer objecten zoals spijkers en bierdoppen uit te sluiten van uw zoekproces. De metaaldetector reageert dan niet meer op deze objecten, maar wel op alle andere objecten. Dit scheelt u veel tijd en onnodig graafwerk. Met de discriminatiefunctie kunt u  het meeste kleine metaal afval uitschakelen, echter zijn er ook grote metaal afval objecten, metaal afval objecten die uit andere metaalsoorten dan ijzer bestaan of uit combinaties van metalen welke u minder goed tot niet kunt discrimineren. Dit principe geldt voor alle metaaldetectoren met een discriminatiefunctie.NOTCH

De Notch functie van deze metaaldetector lijkt op de discriminatiefunctie. Met de Notch functie kunt u echter 1 specifiek voorwerp discrimineren (uitsluiten van uw zoekproces). Dit kan handig zijn indien u op een bepaald terrein continue een zelfde (waardeloos) voorwerp opgraaft (bijvoorbeeld munten van de kermis). U kunt deze dan via de NOTCH knop uitsluiten. Andersom kunt u de NOTCH ook gebruiken om 1 specifiek voorwerp juist te detecteren. Erg handig indien u bijvoorbeeld 1 oorbel verloren bent en de andere oorbel nog in uw bezit is, om deze dan terug te vinden via de NOTCH.
Dieptebereik

Deze metaaldetector kan een object ter grootte van een enkele munt detecteren tot maximaal 25 centimeter en grote objecten tot ongeveer 1 meter. Hoe groter een object hoe dieper de metaaldetector in staat is het object nog te kunnen detecteren. Bodemomstandigheden en uw  instellingen (discriminatie / sensitivity) kunnen ook van invloed zijn op het dieptebereik.
SENS Diepte instelling

De Goldhunter digitale metaaldetector beschikt over een Sensitivity instelling waarmee u de gevoeligheid / diepte van de metaaldetector kunt instellen. Het is aan te bevelen deze zo hoog mogelijk in te stellen zodat de metaaldetector zo diep mogelijk detecteert. *Metaaldetectors zijn gevoelig voor interferentie van o.a. andere elektronica / masten en dienen uitsluitend buitenshuis gebruikt te worden. 
Zoekspoel

De zoekspoel betreft een 25 centimeter waterdichte open zoekspoel (10 inch)
Batterijen

Deze metaaldetector functioneert op 2 stuks 9 V batterijen (inclusief) waarmee u ongeveer 30 uren kunt zoeken. * U kunt ook oplaadbare batterijen in deze metaaldetector plaatsen.
Waterbestendig

Zowel de zoekspoel als de steellengte zijn waterbestendig, het elektronica bedieningspaneel echter niet. U kunt de metaaldetector hierdoor tot een beperkte hoogte ook onderwater gebruiken. U dient het display echter goed tegen water en regen te beschermen.
Instelbare steellengte

De detector is instelbaar in lengte en hierdoor geschikt voor volwassenen en voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.Gewicht

Deze metaaldetector weegt slechts iets meer dan 1 kg.Leveringsomvang:

De metaaldetector word geleverd inclusief:

- Batterijen 2 x 9V

- Hoofdtelefoon

- Nederlandse Handleiding

- 1 jaar garantie

Dit product wordt geleverd vanaf een centraal magazijn en is niet op voorraad in de showroom.
Uitsluitend te bestellen via internet.