Klantenteller Megacount 3D
Klantenteller Megacount 3D
Wilt u voor uw retailwinkel of gebouw een klantenteller kopen ? Meet de bezoekersstroom van uw winkel(s) met Megacount klantentellers voor de betrouwbaarste conversies.

Vraag offerte aan
 

Deze klantenteller kunt u het beste beschouwen als een kleine computer met ingebouwde camera.
Ondanks dat het uitlezen van de meetresultaten voor de eindgebruiker kinderspel is, is de exacte werking van de 3D klantenteller is wiskundig wonder. Hieronder een begrijpelijke uitleg over de werking. Uitgebreide wiskundige formules laten we weg. Meer technische informatie is op aanvraag beschikbaar, voor zover we dit in details van de fabrikant naar buiten mogen brengen.

Onze 3D klantenteller beschikt over een voorgeprogrammeerd algoritme. Hierdoor kan het nauwkeurig conversies meten, ook op drukke locaties daar waar conventionele tellers met infrarood straal onbetrouwbaar worden. 
De DSP processor van de klantenteller ontvangt van de twee ingebouwde camera’s beelden. Vervolgens zet de processor deze beelden om in een wiskundig 3D model. Als meetpunt telt de computer de hoofden van bezoekers. De computer volgt de klanten (hoofden) binnen het ingestelde dekkingsgebied. Door gebruik te maken van dit algoritme worden schaduwen, lichtvlekken, winkel- en kinderwagens enz, uitgesloten. Ook kunt u ervoor kiezen om kinderen uit de conversies weg te laten. Voor installatie zal de monteur dit met u bespreken. Het is natuurlijk afhankelijk van het soort winkel of kinderen wel of niet moeten worden meegerekend.   De klantenteller meet zowel inkomende als uitgaande bezoekersstromen. In en uitgaande bezoekers worden automatisch met elkaar verrekend op het conversatie overzicht.

klantenteller

Indien u meerdere in- of uitgangen heeft, dan kunt u per in- of uitgang de passantenstroom meten. Hiervoor moet iedere toegang uiteraard voorzien zijn van een klantenteller. De teller maakt onderscheid tussen inkomende en uitgaande bezoekers. Deze methode van conversies meten wordt bijvoorbeeld veel toegepast in winkelcentrums of openbare gebouwen zoals stations.


Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Arena Metaaldetectors
Mortelweg 1-b ( industrieterrein “De Sluis”)
6551 AE WEURT
Tel: +31 (0) 24 8443430
 

Voor meer product-informatie ga naar www.megacount.nl

 
 
 
 
 
Arena Metaaldetectors gebruikt cookies op de site om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies