Golden Mask metaaldetectors
Golden Mask 1 - €350,-
Golden Mask 1 is een krachtige maar eenvoudig te gebruiken metaaldetector geschikt voor het zoeken in zwaar gemineraliseerde grond en met uitgebreide mogelijkheden. Perfecte ijzer discriminatie, uitstekende diepgang. Geschikt voor het zoeken op akkers, bossen en droge zandgronden.
De 10,5 "DD zoekspoel biedt de beste allround eigenschappen en zorgt zelfs op moeilijke bodems voor een perfect resultaat.
lees verder >>>>>>>>>>>>
arena metaaldetectors garret
arena metaaldetectors garret
Golden Mask 3 - €495,-
De Golden Mask-3 is een krachtige metaaldetector met een verscheidenheid aan opties. Dit maakt het een metaaldetector, die aangepast kan worden aan verschillende grondsoorten en daardoor altijd de maximale prestaties kan bereiken. Golden Mask 3 beschikt over een handmatige en een automatische grondbalans.
De 10. 5" DD zoekspoel zorgt voor een perfecte diepgang en het beste resultaat zelfs in de moeilijkste grondsoorten.
lees verder >>>>>>>>>>>>
nu ook bij arena metaaldetectors golden mask 2
arena metaaldetectors garret
arena metaaldetectors garret
Golden Mask 2 - €395,-
Golden Mask 2 is een krachtige metaaldetector met een eenvoudige bediening. Deze metaaldetector is uitermate geschikt voor het zoeken in gemineraliseerde bodems. De Golden Mask 2 beschikt over een perfecte ijzerdiscriminatie en een zeer goede diepgang. Op akkers, in bossen, op droge zandgronden en op het strand zult u hier een goede metaaldetector aan hebben.De meegeleverde 10,5" DD zoekspoel zorgt voor een perfecte diepgang.
lees verder >>>>>>>>>>>>
Golden Mask 3+ - €695,-
De Golden Mask 3 + is de professional uit de Golden Mask serie. Golden Mask 3 kan worden aangepast aan verschillende grondsoortomstandigheden en bereikt de beste diepgang. Dankzij de power boost schakelaar bereikt u maar liefst 30% extra diepgang.
Ook kunt u de zoekfrequentie handmatig instellen tussen de 6KHZ en 8 KHZ.De 10,5" DD zoekspoel zorgt voor een perfecte diepgang, zelfs in de meest moeilijke grondsoorten. 
lees verder >>>>>>>>>>>>
Golden Mask 1+ - €379,-
De Golden Mask 1 + is een zeer gevoelige, maar gemakkelijk te gebruiken metaaldetector. De hoge zoekfrequentie van 18KHZ zorgt ervoor dat deze metaaldetector zeer geschikt is voor het vinden van zeer kleine voorwerpjes en goud. De Golden Mask 1+ is tevens het ideale apparaat voor het zoeken van munten in zwaar gemineraliseerde grond. Het gebruiksgemak maakt het apparaat geschikt voor de beginnende zoeker. Zijn goede ijzer discriminatie, de hoge gevoeligheid voor kleine objecten en goud en zijn hoge kwaliteitsafwerking maken de Golden Mask 1+  tot een ideale metaaldetector in haar prijsklasse.
lees verder >>>>>>>>>>>>